De aluminium pergola

De aluminium pergola maakt indruk met zijn moderne, overzichtelijke uitstraling en zijn veelzijdige indelingsmogelijkheden. Hou je van felle kleuren? Lichte tinten? De aluminium pergola heeft een breed scala aan stijlen en kleuren.

Natuurlijk beschermt het opmerkelijk sterke aluminium je tegen de grillen van het weer. Dit materiaal is bestand tegen bijvoorbeeld windstoten van meer dan 100 km/uur en een gewicht van 200 kg/m²! Je hoeft niet gealarmeerd te zijn als er een storm woedt …

De aluminium pergola biedt een indrukwekkende weerstand en blijft jarenlang aan uw zijde. Zijn troef blijft echter het onderhoudsgemak: alles wat nodig is, is een doek, een emmer water, zeep … en daar ga je!

Bouw je aluminium / gemengde pergola

Net als de houten pergola zijn er twee mogelijkheden: de vrijstaande oplossing of montage tegen de gevel van uw woning. Wil je midden in de tuin een eiland bouwen, dan heeft de vrijstaande pergola de voorkeur. Aan de andere kant is de rug aan rug pergola een aanrader als je je huis wilt uitbreiden, terwijl je geniet van een comfortabele plek.

Als de constructie duidelijk van aluminium is, zijn er verschillende soorten dakbedekking beschikbaar:

  • Zeer resistent en duurzaam polycarbonaat. Het is erg licht en zal de kamers van het huis niet verduisteren, integendeel …!

  • Het sandwichpaneel met zijn getinte aluminium vlakken. Het is een perfecte verduistering als het belangrijk is om uzelf tegen de zon te beschermen.

Er zijn ook verscheidene afwerkingen beschikbaar.

MAAK EEN AFSPRAAK